Interessegrupper

Interessegrupper og mail-lister

hvad er det, hvordan oprettes de…
En af de centrale dele af foreningen er vores mange interessegrupper og maillister. Hver interessegruppe har en mailliste tilknyttet, og det er igennem denne at der føres diskussioner og udveksles beskeder. Nye medlemmer i Fantastik bliver kun automatisk tilmeldt annonce-listen, da vi ikke ved hvor folks interesser ligger. Det er dog ganske let at melde sig på andre lister, og man må melde sig på alle dem man har lyst til.Hvis man gerne vil være med på fx. film-listen sender man blot en mail til film-liste-subscribeatfantastik.dk. Man modtager så en mail, som beder en om at bekræfte at man vil med på listen. Når dette er gjort er man med.

Det er ganske uforpligtende at melde sig på gruppernes lister, ligesom det står folk frit for at melde sig fra en liste, hvis man ikke ønsker at følge med på den længere. Det er også muligt at følge med på listerne via en news-klient, som f.eks. Outlook Express (serveren hedder: news.fantastik.dk). Bruger du modem kan det være en fordel at bruge news-klienten. Hvis du er i tvivl om hvordan det virker, så Læs vejledningen i brugen af news-klient

Der findes også lister der ikke er tilknyttet nogen interessegrupper. For at kunne skrive på en liste, skal man enten være tilmeldt denne liste eller annonunce listen, med den email man sender fra. Det har været nødvendigt at lave denne foranstaltning, da vi tidligere har været plaget af den del spam på listerne.

Herunder er listet de mail-lister der ikke har tilknyttet en grupper, men som man også kan tilmelde sig.