Quiz og trivia

Quiz og trivia

Interessegruppen
Vi er dem der mener, at quizzer er løsningen på alle vores problemer! Mangler vi et godt arrangement? Mangler vi et emne til et medlemsmøde? Mangler vi et sjovt lille indslag i et større arrangement? Mangler vi… DM i Fantastik?!Ja, vi gør, og quizzer er svaret! Store som små, om alle (fantastiske) genrer og medier, i “rene” kategorier eller på kryds og tværs.

Nu ved vi endelig hvad vi skal bruge al vores fantastiske viden til – så skriv til mig, hvis du vil være med til at konstruere quizzer! Vi vil jævnligt både lave og besvare quizzer, og jo fleres viden, vi kan trække på, jo bedre.

Desuden har quizgruppen også en “spørg bare” funktion, hvor folk (overvejende på mailing-listen) kan spørge gruppens quizmastere (pt. tre personer; andre må gerne melde sig) om alt mellem himmel og jord, især vedr. den slags spørgsmål som typisk forekommer i fantastik-quizzer.

Mailliste
Maillisten bruges til diskussion om quizzer og til at planlægge ny quizzer og lignende konkurrencer. Desuden kan Fantastiks medlemmer stille spørgsmål om allehånde fantastisk trivia på denne liste.Hvis der planlægges quizzer i forbindelse med andre arrangementer (som månedlige fantastikmøder eller Fantasticon) skal der dog koordineres med de relevante maillister/grupper