Den Fantastiske Kultfilm Kviz

Team Mjødhornet var aldeles suveræne, da der var premiere på Den Fantastiske Kultfilm Kviz, som blev holdt i Husets Biograf i København. Quizzen er et nyt samarbejde mellem foreningen Fantastik og Huset, og tre hold havde valgt at deltage ud i dysten om, hvem der ved mest om film med science fiction-, fantasy-, horror- og andre fantastiske elementer.

Den disciplin brillerede Team Mjødhornet som nævnt i, mens Filmstationen indtog en flot andenplads, og Dr. No’s Party Crashers sluttede på tredjepladsen. Sidstnævnte høstede dog et ekstra point, fordi en af holdets deltagere kunne berette, at hun engang havde været til samme fest som Sven-Ole Thorsen, der var svaret på spørgsmålet: Hvilken dansk skuespiller er med i Running Man?

Som afslutning på aftenen viste Jack Stevenson fra Husets Biograf sin samling af Scopitone-film, der var foreløberen for musikvideoen, blot indspillet på 16 mm. film og med 60’er idoler som Kay Starr, Mario Lanza og Vivi Bak (billedet) – “den danske Brigitte Bardot”, som hittede i Tyskland. Det er planen, at der også vil blive vist film efter fremtidige quizzer.

Næste quiz finder sted torsdag den 28. februar kl. 19. Dørene åbnes kl. 18.30, og det koster 20 kr. at deltage. Hvis du ikke har nogen at være sammen med, skal vi nok finde et hold til dig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Den Fantastiske Kultfilm Kviz

  1. Pingback: I sidste øjeblik « Lars Ahn Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.