Interessegrupper

Formelle

Genre-grupper

Medie-grupper

Andre grupper

Bestyrelsen

Susanne Hodges - Formand

Susanne HodgesIvrig læser og seer af alt der har at gøre med science fiction, fantasy, superhelte og det paranormale. Har en forkærlighed for tv-serier. Er medarrangør af Fantasticon.


formandatfantastik.dk

Jesper Rugård Jensen

Jesper RugårdJesper Rugård Jensen. Har læst en bunke science fiction og fantasy (og læser stadig). Er specielt fascineret af forsøgene på at skabe alternative verdener, der hænger sammen internt, især på det menneskelige plan. Efter bøger kommer film, tegneserier, teater, film, spil osv. Skriver også selv og har fået et par noveller/digte udgivet i Knud Larns Science Fiction Fanzine, Proxima og HK Seniors medlemsblad (host).

Thomas Winther - Kasserer og sekretær

Thomas WintherEr en del af redaktærgruppen på Himmelskibet, men redigerer også Lovecraft fanzinet Nyarlathotep. Er webmaster på Fantastik.dk og har også hjemmesiden hplovecraft.dk.

kassereratfantastik.dk

webmasteratfantastik.dk

Bjarne Sinkjær - Suppleant

 

 

Flemming R. Rasch - Næstformand

Flemming R. RaschFlemming har deltaget i skrivegruppen igennem et stykke tid, og har fået flere noveller udgivet i Novum og Proxima, og har skrevet flere artikler til Himmelskibet

Flemming er medredaktør af Himmelskibet

Skrivegruppe profil

Spritt Schapiro

Spritt SchapiroSpritt Schapiro opdagede som 14-årigt en reol med science fiction på det lokale bibliotek og har været dybt afhængig siden. Har nu sit eget lille bibliotek med paperbacks, fortrinsvis på engelsk. Samlingen er dog udvidet til også at inkludere fantasy, en smule horror og en del vampyr-bøger. Er desuden stor fan af hhv. Star Trek og Dr. Who og er entusiastisk tegneserielæser, særligt US comics. Yndlingstegneserie: Transmetropolitan. Pt. yndlingsforfattere: Charles Stross, Terry Pratchett, Iain. M Banks, Justina Robson, Vernor Vinge og mange flere ...

Lars Ahn Pedersen

Lars Ahn PedersenMedlem af skrivegruppen og tidligere vinder af Fantasticons novellekonkurrence. Har bidraget til forskellige antologier med noveller, hvoraf flere kan læses på hjemmesiden www.larsahn.dk. Til daglig ansat som journalist og redaktionsleder på Dagbladet Roskilde.

Tue Sørensen - Suppleant

Tue Sørensenf.1971 - Storsamler af amerikanske tegneserier, livslang fan af SF i bøger, film og TV-serier. Elsker populær-videnskab, og har ambitioner om at blive forfatter.

Var næstformand i Fantastik fra 03-06, og formand fra 06-09.