english english

Interessegrupper

Formelle

Genre-grupper

Medie-grupper

Andre grupper

Trash Film

Interessegruppen

Gud forbyde at man skulle fejre den dårlige smag, men Gud må have skabt camp, kitsch og himmelråbende inkompetence af en grund, og siden Han også har skabt vores nysgerrighed og videbegær, sætter vi os hermed for ved selvsyn at undersøge denne underlødige del af skaberværket.

Trash-film-gruppen er en underafdeling af film-gruppen. Vi vil beskæftige os med (dvs. se og anmelde) fantastisk dårlige film, og håbe at dette selvpineri nu og da transformeres til campy selv-ironi og kitschet komik. Vi vil forsøge at fokusere såvidt muligt på euro-trash (og såvidt muligt i de fantastiske genrer), men skulle der snige sig amerikanske eller asiatiske trash-perler ind, så går det nok endda.

Kontaktperson:
Tue Sørensen. tlf: 26 21 29 71

Mailliste

Mailinglisten bruges til at diskutere trash film og tv-serier indenfor de fantastiske genrer. Endvidere aftales film/video-arrangementer (både private og i biografen) på listen. 

Arrangementer der forventes at tiltrække andre medlemmer kan sendes ud på announce-listen - men planlægning skal så vidt muligt ske på denne liste.

Hvis man ønsker at diskutere væsentlige plot-relaterede emner, som vil kunne være spoilers for folk, der ikke har set filmen, bør man i subject feltet skrive "Spoiler", så folk er advaret, og har muligheden for at gå udenom diskussionen.

Mail-liste:
trash-film-listeatfantastik.dk
Tilmelding:
trash-film-liste-subscribeatfantastik.dk
Framelding:
trash-film-liste-unsubscribeatfantastik.dk

Trash-filmlisten på mailforummet

 

Trash-film anmeldelser
Trash-film gruppens film-bibliotek
Trash-film reletarede links