english english

Interessegrupper

Formelle

Genre-grupper

Medie-grupper

Andre grupper

NoFF - Nordisk Fan Fond

Interessegruppen

Gruppen har til formål at samle penge ind så man en gang om året kan sende en fan afsted til en con i et af de andre nordiske lande.

Bidrag kan indbetales på Fantastiks konto (reg.nr.: 5230, konto nr.: 0001514301). Skriv NoFF og dit navn i kommentarfeltet ved indbetalingen

Regler for NoFF

Enhver dansk fan kan melde sig som kandidat til NoFF. NoFF har således ikke nogen direkte tilknytning til foreningen Fantastik, bortset fra at den blev startet i Danmark af Fantastik-medlemmer.

NoFF har ingen formel organisation. Bliver man valgt som NoFF, har man automatisk overtaget ansvaret for det kommende års NoFF, inklusiv at finde og udvælge kandidater og indsamle penge. Til gengæld får man dækket alle rejseudgifter, men et eventuelt overkydende beløb fra indsamlingen går videre til næste års NoFF. En NoFF'er forventes også at skrive en conrep om sine oplevelser med den con man deltog i som NoFF'er, til at lægge på nettet eller trykke i medlemsblade for de organisationer der deltog i indsamlingen.

Mailliste

Maillisten anvendes til at koordinere reglerne for NoFF, indsamlingen af midler, afstemning om årets NoFF og hvor vedkommende skal rejse hen.

Mail-liste:
noff-listeatfantastik.dk
Tilmelding:
noff-liste-subscribeatfantastik.dk
Framelding:
noff-liste-unsubscribeatfantastik.dk

NoFF på mailforummet

 

2010

Om NoFF i 2010

2009

Årets NoFF: Lise Andreasen
Deltog i Imagicon 2
Læs con rep i Himmelskibet 23

2008

Årets NoFF'ere: Rasmus Wichmann og Jeppe Larsen
Deltog i Oslo Science Fiction Festival.

2007

I 2007 (som var første gang Danmark organiserede Nordiske Fan Fond) vandt Tue Sørensen afstemningen om at blive årets NoFF Tue rejser til Finncon 2007 for at repræsentere dansk fandom.

læs mere på:
Partial Recall
www.enhorningen.net