Interessegrupper

Formelle

Genre-grupper

Medie-grupper

Andre grupper

Skrivegruppen

Hvad er skrivegruppen?

 

Hurtig OSS om skrivegruppeprofilerne
 • Sp: Skal man udfylde profil hvis man vil være med i skrivegruppen?
  Sv: Nej, det er helt frivilligt.
 • Sp: Skal man være med i skrivegruppen for at få en profil herinde?
  Sv: Man skal være aktiv i skrivegruppen, hvilket vil sige at man enten skal have deltaget i mindst et skrivegruppemøde, eller også skal man være aktiv på skrivegruppens elektroniske forum. Man kan opnå aktiv forum-status enten ved at skrive mange indlæg, eller ved at poste en historie til feedback.
 • Sp: Det er uretfærdigt at det kun er skrivegruppens medlemmer der må få profiler. Hvad med de andre medlemmer af Fantastik?
  Sv: Skrivegruppeprofilerne er lavet ved hjælp af en primitiv teknologi, som en forhastet nødløsning, da de skal være på plads & i orden inden medlemsmødet i november 2005. Det er foreningens langsigtede hensigt at oprette et teknologisk sofistikeret CMS-system som giver alle medlemmerne muligheder for at lave profiler. Fordelene ved dette er at det vil være meget nemt for de enkelte medlemmer at rette i egne profiler, og at profilerne vil være generelle, i stedet for at være gearet mod at profilere skrivegruppemedlemmerne som skrivende væsner.
 • Sp: Hvorfor er rollespil nævnt som et seperat punkt?
  Sv: Fordi der er mange fællestræk mellem rollespil og fiktionsskrivning. Hvadenten man er game master eller forfatter, så skal man lave worldbuilding og opfinde personer. Derfor er det ganske forventeligt at så mange af de skrive-aktive også er rollespillere.
 • Sp: Hvorfor står der ikke noget i profilerne om uddannelse og arbejde?
  Sv: Fordi det anses for irrelevant i forhold til skrivegruppeprofilernes formål, som er at profilere skrivegruppemedlemmerne som skrivende væsner. Hvis individuelle skrivegruppemedlemmer mener at deres uddannelse eller arbejde er relevant, så kan de redegøre for det i fritekst-feltet.

 

Profilerne

Her kan du se om forfatter interessegruppen

Forfatterlisten

Her kan du se om forfatter interessegruppen

Litteratur på nettet