Bestyrelsen

Bestyrelsen

Flemming R. P. Rasch – Formand
Flemming har været medlem af foreningen siden dens start. Aktiv i bestyrelsen og skrivegruppen siden da, og som bidragsyder og lejlighedsvis redaktør af Himmelskibet. Var arrangør af Fantasticon 2006-2012 og igen fra 2020. Interesserer sig for det meste fantastik, men især science fiction.
formandatfantastik.dk

 

Thomas Winther – Kasserer
Er en del af redaktørgruppen på Himmelskibet, men redigerer også Lovecraft fanzinet Nyarlathotep. Er webmaster på Fantastik.dk og har også hjemmesiden hplovecraft.dk.
kassereratfantastik.dk
webmasteratfantastik.dk

 

Klaus-120

Klaus Æ. Mogensen
Medstifter af Fantastik og ansvarshavende redaktør af Himmelskibet siden starten. Har læst en frygtelig masse fantasy og science fiction og tegneserier. Skriver af og til noveller og har skrevet en enkelt roman, Dimensionspiraterne, som kom på forlaget Klim i 1998. Arbejder til dagligt som seniorforsker på Instituttet for Fremtidsforskning.

 

tue-120

Tue Sørensen
Storsamler af amerikanske tegneserier, livslang fan af SF i bøger, film og TV-serier. Elsker populær-videnskab, og har ambitioner om at blive forfatter. Var næstformand i Fantastik fra 2003-06, og formand fra 2006-09.

 

Andreas Søe
Er medlem siden 2010. Er også med i SFC(her er jeg sekretær) og Edgar Allan Poe Selskabet. Er mest til rollespil og computerspil. Kan bedst lide pege og klikke eventyrs-spil. Til dagligt arbejder jeg med programmering og regnskaber.

 

Bjarne Sinkjær

Supleanter:

Kenneth Krabat
tidligere elektriker, radiovært og taxachauffør, længe digter og lejlighedsvis oversætter, der af og til skriver science fiction-noveller, og har solgt den læste godt 50 hyldermeter lange papirsamling af science fiction (og de fleste andre bøger og tegneserier, og alle vinyler. Bagage i et liv med krav om mobilitet.)

Kenneth Holm Larsen
Er vild med fantasy og superhelte, særligt i bøger, film og tv-serier, men også tegneserier. Skriver selv lidt fra tid til anden. Er stærkt betaget af det skjulte nærværs ærlighed i det storslåede og overnaturlige.