Bestyrelsen

Bestyrelsen

Referater fra Bestyrelsesmøder findes her

 

Flemming R. P. Rasch – Formand
Flemming har været aktiv i skrivegruppen siden starten, og har fået trykt en del noveller i blandt andet Himmelskibet. Skriver også artikler og anmeldelser og var arrangør af Fantasticon 2006-2012. Interesserer sig for det meste fantastik, men især science fiction.
formandatfantastik.dk

 

Spritt Schapiro – næstformand
Spritt Schapiro opdagede som 14-årigt en reol med science fiction på det lokale bibliotek og har været dybt afhængig siden. Har nu sit eget lille bibliotek med paperbacks, fortrinsvis på engelsk. Samlingen er dog udvidet til også at inkludere fantasy, en smule horror og en del vampyr-bøger. Er desuden stor fan af hhv. Star Trek og Dr. Who og er entusiastisk tegneserielæser, særligt US comics. Yndlingstegneserie: Transmetropolitan. Pt. yndlingsforfattere: Charles Stross, Terry Pratchett, Iain M. Banks, Justina Robson, Vernor Vinge og mange flere …

Thomas Winther – Kasserer
Er en del af redaktærgruppen på Himmelskibet, men redigerer også Lovecraft fanzinet Nyarlathotep. Er webmaster på Fantastik.dk og har også hjemmesiden hplovecraft.dk.
kassereratfantastik.dk
webmasteratfantastik.dk

 

Lars Ahn Pedersen – Sekretær
Medlem af skrivegruppen og forfatter til novellesamlingen Månebase Rødhætte. Har bidraget til forskellige antologier med noveller, hvoraf flere kan læses på hjemmesiden larsahn.dk. Til daglig ansat som journalist og redaktionsleder på Dagbladet Roskilde. Arrangør af Fantasticon 2013 og 2014.

Klaus-120

Klaus Æ. Mogensen
Medstifter af Fantastik og ansvarshavende redaktør af Himmelskibet siden starten. Har læst en frygtelig masse fantasy og science fiction og tegneserier. Skriver af og til noveller og har skrevet en enkelt roman, Dimensionspiraterne, som kom på forlaget Klim i 1998. Arbejder til dagligt som seniorforsker på Instituttet for Fremtidsforskning.Jesper Rugård Jensen
Har læst en bunke science fiction og fantasy (og læser stadig). Er specielt fascineret af forsøgene på at skabe alternative verdener, der hænger sammen internt, især på det menneskelige plan. Efter bøger kommer film, tegneserier, teater, film, spil osv. Skriver også selv og har fået et par noveller/digte udgivet i Knud Larns Science Fiction Fanzine, Proxima og HK Seniors medlemsblad (host). Arrangør af Fantasticon 2013 og 2014.

tue-120

Tue Sørensen – Suppleant
Storsamler af amerikanske tegneserier, livslang fan af SF i bøger, film og TV-serier. Elsker populær-videnskab, og har ambitioner om at blive forfatter. Var næstformand i Fantastik fra 2003-06, og formand fra 2006-09.

Bjarne Sinkjær – Suppleant
Andreas Søe – Suppleant

Der er lukket for kommentarer.