Generalforsamling 2022 referat

På den netop overståede generalforsamling, tog de tilstedeværende et kig på aktivitetsniveauet i foreningen. Det var ikke mange aktiviteter vi havde lige op til pandemien, og hen over restriktionerne er vi endt med stort set kun at have Himmelskibet som fast aktivitet. Klaus Æ. Mogensen har allerede tidligere luftet at han gerne vil trække sig som redaktør, og det er ikke lykkedes at finde nogen der vil tage over.
På generalforsamlingen kom vi frem til at bestyrelsen nok er løbet tør for energi og at tiden nok er løbet fra en forening som Fantastik. Vi vil derfor lave et oplæg til nedlæggelse af foreningen, og vil derefter indkalde til en ekstraordinær generalforsamling en gang i efteråret 2022. Skulle der dukke nogen op på denne ekstra ordinære generalforsamling der vil køre foreningen videre, så giver bestyrelsen gerne stafetten videre.

Referatet fra generalforsamlingen kan findes her: www.fantastik.dk/generalforsamling

Har du spørgsmpl er du velkommen til at skrive til: forening@fantastik.dk

Opdatering : Der har været spørgsmål omkring Fantasticon. Fantasticon startede som en del af Fantastik, men for nogle år siden splittede vi op, så det nu er foreningen Fantasticon der står for festivalen. Fantasticon er således ikke påvirket af ovenstående.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.