Messer i den kommende tid

I den kommende tid er der en række arrangementer som har et Fantastisk indhold .

Herlufsholm Fantasy Bogmesse 15-16 September
Fantasymessen er en ny messe, men den tegner godt. Der er allerede offentliggjort en række forfattere som Kenneth Bøgh Andersen, Sven Damgaard Ørnstrup, Josefine Ottesen, Anne-Marie Vedsø Olesen og Michael Kamp. Ud over interviews og oplæsninger vil der også være mulighed for at deltage i rundvisning på Herlufsholm. Fantastik deltager med en stand på messen.

Dancon 29-30 September
SFC’s science fiction festival Dancon finder sted i weekenden den i Valby kulturhus. Som tidligere nævnt her på bloggen så er programmet kommet ud, og der er flere af Fantastiks medlemmer der er med i forskellige programpunkter.

Blodig Weekend 27-30 September
Samtidig med Dancon finder horror film festivalen Blodig Weekend sted. Festivallen er et samarbejde imellem Husets Biograf og Cinemateket. Festivalens æresgæst er italienske horror-maestro Lamberto Bava. Lørdag er der et Collectors Market i Cinemateket. Nu må dog se om dette Collectors Market bliver til noget sidst de forsøgte at arrangerer et sådan blev det aflyst med få dages varsel.

Art-Bubble 6-7 Oktober
International tegneserie festival som finder sted i Horsens. Følg med på deres Facebook side for at se mere om arrangementet.

 

 

 

 

Star Wars Weekend 3-4 November
Dansk Star Wars Loge afholder endnu en af deres populære Star Wars Weekender, denne gang med Dave Prowse (Darth Vader) som en af gæsterne. Kender du ikke til disse arrangementer kan du i Himmelskibet 33 læse et interview med arrangøren.

Bogforum 9-11 November
Bogmessen er flyttet til Bella Center. Der er altid mange forlag til stede herunder Science Fiction Cirklen.

 

The Scandinavian Sci-Fi & Film Convention
Der finder hele to af disse sted her i efteråret. I Weekenden den 6-7 oktober er det i Helsingborg, med Anthony Daniels (C-3PO i Star Wars) og Marc Singer (V) på gæstelisten. Den 1-2 December er arrangementet i Stockholm, men her er der endnu ikke offentliggjort nogle gæster

Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.