5 populære fantasy-bøger som du kan høre gratis som lydbog

5 populære fantasy-bøger som du kan høre gratis som lydbog

Mangler du inspiration til nye bøger i fantasy-genren? Eller bedre endnu – mangler du inspiration til fantasy-bøger, der tilmed kan høres gratis i lydbog-format? Så er du kommet til det rette sted. I dette indlæg vil vi gennemgå fem populære lydbøger i fantasy-genren som du har mulighed for at høre kvit og frit. Lad os komme i gang 😊

#1 – Outlander

En anden tid. Et andet sted. En anden verden… Claire er på sit livs rejse i Skotland. En rejse, der også er en manifestation og en fejring af dét bånd, som skal knytte hende og hendes mand sammen for evigt. På et split sekund ændres omgivelserne dog fra den lykkelige bryllupstrance til en anden tid. En kløft i en tilfældig sten viser sig at være portalen som forbinder året 1945 med året 1743. Men er det muligt at leve parallelt i to så forskellige verdener?

Hør Outlander gratis i 30 dage her.

#2 – The witcher

En beskytter og en helt. Når man er ”witcher” har man dedikeret sit liv til at bekæmpe mørkets skabninger. Et liv bestående af en evig vandring mellem landsbyer med dét ene formål at udslette de forfærdige skabninger som terroriserer befolkningen. Geralt er witcher – og med sit koldblodige hjerte og hårde træning er han god til sin opgave. Men det er ikke altid lige let at kende forskel på godt og ondt. Og hvad har det af konsekvenser for dé personer som han har til opgave at beskytte?

Hør The witcher gratis i 30 dage.

#3 – Den Danske Borgerkrig 2018-24

Danmark er ikke længere sig selv. Et land, der engang blev forbundet med grønne græsmarker og et lykkeligt folk, er nu forvandlet til et land i kaos. Rådhuspladsen er blevet forvandlet til en kampplads og de frygtelige politikere bliver halshugget på stribe… I dag runder han snart de 500 år. Stamcelleprogrammet har holdt ham i live og han ser tilbage på sit elskede land Danmark i de skrækindjagende år 2018-2024.

Hør Den Danske Borgerkrig 2018-24 gratis i 30 dage.

#4 – Hobbitten

Hvad skete der før de mange eventyr som forfulgte hobbitten, Frodo? Hvad er oprindelsen på den ring, der er grundlaget for krig og ufred på tværs af racer? Bilbo Sækker lever et stille liv, der uden videre bliver afbrudt af en troldmand. Sammen med en flok dværge drager Bilbo afsted på dén færd, der skal blive fortalt igen og igen gennem generationer. En historie som får skæbnesvangre konsekvenser for fremtiden.

Hør Hobbitten gratis i 30 dage.

#5 – Eragon

Eragon er på jagt. To dage er allerede gået og han har endnu ikke formået at nedlægge sit bytte. Han har udset sig en flok af hjorte og har endelig genfundet sporet som skal lede ham til deres placering. Han er tæt på – det er sidste chance. Provianten er sluppet, og får han ikke nedlagt sit bytte, må Eragon og hans familie sulte. Ansvaret hviler på hans skuldre… Pludselig lyder et enormt brag. Eragon bander da flokken helt tydeligt har taget flugten. Tilbage på jorden – i midten af et stort krater – ligger en mystisk safirblå sten. Eragon har fundet et drageæg.

Hør Eragon gratis i 30 dage.

Dette indlæg er leveret af https://gratislydbog.dk/

Dette indlæg blev udgivet i Link. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.