Fantastiks hjemmesider og emails

Vores hjemmesider og emails har været nede et par dage.

Det skyldes at vores hidtidige webhost Surftown.dk besluttede med kort varsel at flytte os til Unoeuro.com. Det var mildest talt ikke nogen elegant flytning, men det er nu lykkedes mig at få hjemmesiden her op igen. Resten vil jeg få til at køre igen i løbet af en dags tid. Desværre har UnoEuro ikke nogen maillister, så de er nu helt forsvundet.

Det er muligt vi snart flytter igen, for blandt andet at få maillisterne tilbage, men det vil i så fald blive en meget mere kontrolleret flytning, i stedet for dette her kaos, hvor vi stort set ingen tid fik til at forberede det. Hvorfor Surftown valgte at flytte os, fik vi ikke nogen brugbar forklaring på, men de er netop blevet opkøbt af Combell Group, der i forvejen ejede en lang række danske internet-selskaber, herunder UnoEuro.

Flemming Rasch

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

1 Response to Fantastiks hjemmesider og emails

  1. Jens Ulrik Jacobsen skriver:

    “netop blevet opkøbt”? Det er vist en tilsnigelse. Det skete åbenbart allerede i marts ( http://press.combell.group//165235-new-strategic-acquisition-in-the-scandinavian-hosting-industry ). Det er vel ikke just et sundhedstegn, at Surftown ikke har informeret deres kunder om salget…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.