Generalforsamling 2017

Der indkaldes til ordinær generalforsamling i foreningen Fantastik
med afholdelse mandag den 13 Marts i Valby Kulturhus (3. Sal lokale 1) kl. 19.00

Dagsorden;
1. Valg af dirigent og referent
2. Formandens beretning
3. Kassererens beretning
4. Godkendelse af regnskab
5. Forslag fra bestyrelsen
5a. Bestyrelsen forslår at fra 2018 så vil Himmelskibet ikke længere udkomme på papir, men kun elektronisk. Forslaget bygger på de seneste års ønsker om at Himmelskibet skulle få en elektronisk udgave, samt at de stigende portoudgifter ellers vil ende med at kontingentet skal stige hvis der stadig skal sendes trykte udgaver til medlemmerne. Hvis vi går over til en elektronisk udgave vil kontingentet kunne sættes ned. Det vil blive undersøgt om der skal udgives en trykt “årsbog” som opsamler udvalgte noveller og artikler fra Himmelskibet
5b. Bestyrelsen foreslår at der laves en jubilæumsbog med udvalgte noveller og artikler fra Himmelskibet 1-50
6. Indkomne forslag
7. Valg af bestyrelse og suppleanter, jævnfør § 5 stk. 2
8. Valg af revisor og revisorsuppleant
9. Eventuelt

Forslag, der ønskes behandlet under dagsordenens pkt. 6, skal fremsættes skriftligt og være bestyrelsen i hænde senest to uger før generalforsamlingen.
Forslag sendes på mail til kasserer@fantastik.dk inden 27. Februar.

Vi kunne godt bruge nyt blod i bestyrelsen, så vil vi gerne opfordre til at man melder sig, hvis man har lyst.

Den endelige dagsorden med indkomne forslag vil blive offentliggjort på hjemmesiden inden generalforsamlingen.

—————————-

Indkomne forslag:

forslag 1
Det er altid ærgerligt at miste det fysiske. Men hvis bidragene stadig kan falde, ville det give mening at udgive det på en tjeneste, hvor man efter behov kunne få det trykt.
forslag 2
der er måske også muligheden for at bruge 1 click-modellen hos toptrykl, hvis det kan passes ind under det. Et éngangsbeløb på knap 800 kr, der trykkes et vist antal eksemplarer, og hvis nogen bestiller dem, betaler dét for genoptryk, når flertallet er solgt. Måke kan modellen bruges.
Dette indlæg blev udgivet i Foreningen Fantastik. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Generalforsamling 2017

 1. Frank B. Jakobsen skriver:

  Jeg bliver meget ked af, hvis bestyrelsens forslag om at indstille Himmelskibet på papir bliver vedtaget. Jeg betaler gerne lidt mere i kontingent – andre betaler betydeligt mere for at få et livsstilsblad 4 gange om året – jeg vil hellere bruge dem til en forening som Fantastik og et tilhørende blad.
  Alle de gange, tidsskrifter, jeg har abonneret på, er gået bort fra papiret og over til cyberspace, har det betydet et stop for mit forhold (altså til bladene) – ikke fordi jeg ikke bruger de elektroniske og sociale medier, men det passer bare ikke til en hyggestund med et godt blad at finde I-padden frem. Et blad ligger og kalder på opmærksomhed, det gør en udgivelse i cyberspace ikke – den er ikke synlig, før efter 3-25 klik – hvor man bevidst skal søge derhen.

  Tænk jer godt om, inden I tager beslutningen. Jeg kommer ikke til generalforsamlingen, jeg bor og arbejder i Aarhus og kan ikke tage til Kbh. en hverdagsaften.

  Mvh.
  Frank

 2. Flemming skriver:

  Hej Frank

  Vi har skam også tænkt over det i flere år nu. Vi valgte i første omgang at sætte kontingentet op, netop for at kunne blive ved med at udgive Himmelskibet på papir. Men ganske kort tid efter fik post-uvæsenet sat taksterne op igen, så vi faktisk må sætte kontingentet op igen meget snart, for ikke at køre foreningen fallit. Det vurderede vi ikke kunne blive ved med at gå.

  Vi er dog nogle stykker som insisterer på at der skal komme noget på tryk fra foreningen til dens medlemmer. Planen er derfor at udgive en bog hvert år, der opsamler materiale fra det elektroniske Himmelskibet + lidt ekstra.

  Når vi sparer på tryk og forsendelse, bliver der råd til både at sætte kontingentet lidt ned igen, og bruge penge på andet end bare Himmelskibet og lidt tilskud til Fantasticon. Det kunne sagtens være tilskud til et arrangement på Fyn eller i Jylland.

  Men kom endelig med forslag og/eller ændringsforslag til generalforsamlingen. Vi skal nok kigge på det, også selv om forslagsstillerne ikke kommer til generalforsamlingen.

  Flemming Rasch
  Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.