Himmelskibets fremtid

På seneste bestyrelsesmøde diskuterede vi resultatet af spørgeskemaundersøgelsen vdr. Himmelskibet. Omkring halvdelen af medlemmerne foretrækker at vi fortsat udgiver fire numre af Himmelskibet om året og derfor må forhøje kontingentet. Vi nåede derfor frem til at anbefale en forhøjelse af kontingentet fra 200 kr til 250 kr om om året fra næste år (som skal godkendes på næste generalforsamling). Derved vil vi have råd til at fortsætte med papirudgaver flere år endnu.
En anden halvdel af medlemmerne mener at vi enten skal gå over til elektronisk udgave eller reducere antallet af (papir-)udgivelser om året. Selv om vi i første omgang ikke vælger nogen af de løsninger, er det muligt at vi på længere sigt bliver tvunget til det. Derfor har vi på bestyrelsesmødet d. 12/11 besluttet at iværksætte nogle forsøg med et elektronisk blad. Det bliver i første omgang med det kommende nummer (43) af Himmelskibet. Det betyder ikke at Himmelskibet nu er elektronisk, men blot at vi laver en elektronisk udgave af et enkelt nummer, så vi har noget at diskutere ud fra.
Alle er naturligvis meget velkomne til at give deres eget bud på hvordan et elektronisk magasin fra foreningen Fantastik kan se ud. Kontakt dog først bestyrelsen eller redaktørgruppen omkring det formelle med copyright o.s.v.
På vegne af bestyrelsen
Flemming R.P. Rasch

Dette indlæg blev udgivet i Foreningen Fantastik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.