Night Terrors Film Festival

night-terrors-2017-official-posterNight Terrors Film Festival er en genre kortfilm festival der i næste uge. Det er en omrejsende film festival forstået på den måde at den afholdes på Husets Biograf i København den 8. februar og derefter i Slagtehal 3 i Århus den 9. februar. Det er i år andet år festivalen afholdes.
Idëmand bag projektet er Kim Sønderholm, der i det daglige er skuespiller, men også selv har instrueret flere kortfilm og spillefilm for ultralave budgetter.
“Idéen kom sig egentligt forrige år da jeg havde lovet at hjælpe en svensk spillefilm jeg havde medvirket i, få afviklet et par screenings i Danmark. Jeg var heldig at få istandsat aftaler i både København og Århus, og her gik det op for mig at der var rigtigt mange muligheder. Som skuespiller har jeg selv medvirket i en del kortfilm gennem årene og det har altid været lidt frustrerende at markedet for sådanne generelt er meget snævert, og derfor kom idéen til festivalen. Det har, ligesom sidste år, lykkedes os at samle en række kortfilm fra stort set hele verden, og vi glæder os til at vise dem for publikum”
Læs mere om festivalen og programmet her http://www.nightterrorsfilmfest.dk/officialselections2017.html – eller besøg siden på facebook https://www.facebook.com/nightterrorsfilmfest/ og se trailers for nogle af aftenens film
8. Februar – Husets Biograf, Rådhusstræde 13, 1466 København S
Dørene åbner kl. 18, filmene starter kl. 19. Pris 50 kr, billet reservation husetsbio.reservation@mail.dk
9. Februar – Slagtehal 3, Mejlgade 50 kld, 8000 Aarhus C
Dørene åbner kl. 19.30, filmene starter kl. 20. Reservation ikke mulig, vi lukker folk ind så længe der er pladser ledige.
Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.