Deltagelse i den ekstraordinære generalforsamling 26/10

Den ekstraordinære generalforsamling i Fantastik d. 26/10 2022 kl. 20 foregår på Zoom. Her er både et link og mødets ID samt adgangskode, som man kan bruge (på zoom.us) hvis linket af en eller anden grund ikke virker.
Topic: Fantastik ekstraordinær generalforsamling
Time: Oct 26, 2022 08:00 PM Copenhagen
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84479620505?pwd=eHZ4ZEorREFxajR0WVJXeUg0SFQyQT09
Meeting ID: 844 7962 0505
Passcode: 196408

Hvis man ikke kender Zoom, så er her lidt vejledning:
Der skal bruges en computer med adgang til internettet. Eventuelt kan man bruge en smartphone. For at kunne sige noget, er det også nødvendigt at have en mikrofon, ellers er en højttaler eller en høretelefon tilstrækkelig. Har man et webcam, kan man bruge det, men det er ikke nødvendigt.
For at komme ind, bruger man bare linket ovenfor. Hvis ikke man har været på Zoom før, eller man skal have det opgraderet, vil Zoom installere et lille program (det skal man give tilladelse til). Zoom vil derefter starte i et vindue udenfor browseren. Det kan tage lidt tid at komme ind i selve mødet.
Når man er inde, kan man vælge om man vil slå mikrofon og/eller video (webcam) til. Slå kun mikrofonen til når du vil sige noget – ellers kan det blive lidt af et lyd-kaos at holde møde. Hvis du har flere højttalere eller mikroner, er det muligt du skal vælge den du vil bruge, men Zoom plejer at kunne hitte ud af det. Der er en chat i mødet, hvor du kan skrive hvad du vil sige i, hvis du ikke har en mikrofon, eller ikke kan få den til at virke.

Flemming Rasch
Formand

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.