Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i foreningen Fantastik

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i foreningen Fantastik

Afholdes onsdag den 26. oktober 2022 kl. 20:00 over Zoom. Info omkring hvordan man deltager i Zoom-mødet samt link til mødet vil blive lagt på foreningens hjemmeside (http://www.fantastik.dk/) inden mødet.

Dagsorden:

  • 1. Valg af dirigent og referent
  • 5. Forslag fra bestyrelsen (se herunder)
  • 6. Indkomne forslag
  • 9. Eventuelt

Forslag om opløsning af foreningen Fantastik.

På den ordinære generalforsamling i 2022 var der kun et meget lille fremmøde, hvilket har været kendetegnende for flere af de seneste generalforsamlinger. Talen faldt hurtigt på at der ikke var den store aktivitet i foreningen, samt at bestyrelsen er løbet tør for energi. Vi har flere gange prøve at række ud for at få nye kræfter engageret til at tage over, men uden held. Det blev derfor på generalforsamling besluttet at der skulle indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling hvor formålet er at opløse foreningen. Da vi meldte dette ud efter generalforsamlingen var der flere der tilkendegav deres ærgrelse over at foreningen er ved at lukke, men de fleste viste også fuld forståelse for at der ikke længere er energi og kræfter til at køre foreningen videre, og at det er bedre at lukke den end bare at lade den løbe ud i sandet. Der er desværre ikke nogen der har meldt sig med ønsket om at træde til og køre foreningen videre.

Bestyrelsen har lagt en plan for en opløsning af foreningen, hvilket kan læses her.

Til afstemning på generalforsamlingen er spørgsmålet om foreningen Fantastik skal nedlægges. Detaljerne for planen kan justeres på generalforsamlingen.

Kommentarer og spørgsmål kan sendes til  kasserer@fantastik.dk

 

Dette indlæg blev udgivet i Foreningen Fantastik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.