Quiz for sci-fi festival

ikkquiz2

Der grubles over spørgsmålene i Den Fantastiske Kultfilm Quiz.

10 hold stillede op, da Den Fantastiske Kultfilm Quiz indtog fredagsbaren på Institut for Kunst og Kultur (IKK) på Københavns Universitet Amager for at støtte næste måneds IKK-festival, der har science fiction som tema.

Deltagerne blev blandt andet bedt om at identificere klip fra film som The Time Machine og Idiocracy, ligesom de skulle genkende tegnefilm og rollespil ud fra billeder. Der var også en musikdel, hvor man skulle gætte film ud fra sange, der blev spillet hen over rulleteksterne, og som afslutning kom den sagnomspundne Stresstest, hvor man har 15 minutter til at besvare 45 spørgsmål.

ikkquiz1

Hun Solo og Prinsesse Leia (bemærk frisuren) stod i baren.

Der var tæt kamp om præmierne, der bestod af billetter til CPH Pix, og sølle 2,5 point skilte holdene på anden- til femtepladsen, som i nævnte rækkefølge var: Team 42 (20,5 point), Team Rumpistol (19,5 p.), Team Reykjavik (19 p.) samt aftenens andet hold, der også valgte at have 42 (18 p.) i sit navn, men havde valgt at droppe “Team.”

Ingen af dem kunne dog hamle op med aftenens suveræne vindere, Eraserheads, som scorede hele 30 point og præsterede at svare rigtigt på hele 38 spørgsmål i Stresstesten. Holdet bestod af kapaciteter som Nicolas Barbano, Jakob Bascoban, Morten Steen og Niels Søndergaard, så sejren var måske ikke helt overraskende.

Den Fantastiske Kultfilm Quiz er tilbage i Husets Biograf onsdag den 12. marts kl. 19.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

1 Response to Quiz for sci-fi festival

  1. hvm skriver:

    Jeg har hørt, at Den Fantastiske Kultfilm Quiz først er tilbage igen efter sommerferien, er det korrekt? Øv hvis ja.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.